Naše nabídka:

O kávě

0 Kč

Pouze na objednávku

  • Předchozí

O kávě

Popis produktu:

To jak káva chutná, v čem je výjimečná odkud pochází nebo jak je komponovaná je jisté plus na kterém se dá hodně stavět, je to něco co Vás může odlišit od ostatních a posunout Vás o krok dál. Chuť a teda i kvalita je to co v blízké budoucnosti se bude často vyhledávat.

Pro přípravu espresso směsi je potřeba vysoce jakostního zrna, která jsou navíc konstantní v kvalitě a to v průběhu mnoha let, neboť konstantní vysoká kvalita je potřebná k servírování espressa v kavárnách a restauracích. Espresso je věda, kde malá odchylka v pěstování může změnit chuť zrna a proto se vyplácí kupovat zrna pěstovaná s láskou, vášní a vědomostmi o espressu.

Přes 95% z prodávané kávy se jedná o kávu zvětralou. Ani zrnková, nepomletá káva nezaručuje čerstvou kávu. Zrnková káva má svůj vrchol v prvním týdnu po upražení. Nutno zde dodat, že káva by se měla začít pít až po 2-3 dnech, teda po ustálení chemických reakcí v upraženém zrnu......

Dejte si kávu.
Nová studie ukazuje, že káva může být zdrojem dietní vlákniny, ale to neznamená přestat jíst ovoce a zeleninu.
Dobrá zpráva pro milovníky kávy: šálek kávy má pro nás více požitku než jeden.Tato studie ukazuje, že vařená káva obsahuje rozpustnou vlákninu, kterou můžeme najít v ovesných vločkách nebo jablkách,a ta pomáhá se zažíváním, pomáhá tělu absorbovat důležité živiny a hlídá cholesterol.

Pomoc při trávení- káva může pomoci při trávení. U mnohých lidí působí ranní šálek kávy díky stimulačním účinkům kofeinu a některých látek povzbudivě na trávení.


Káva nebo espreso po sytém jídle povzbuzuje produkci žaludečních šťáv a vylučování žluči a tím probouzí žaludek a střeva.........


Možné obměny s Vámi rádi probereme osobně nebo po telefonu.

Tel.: +420 776 810 780

Adresa:

Mírové náměstí 6

748 01 Hlučín

IČ: 74306413

Kontakt:

Gabriela Svačinová

email: svacinovag@seznam.cz

Otevírací doba:

Po-Pá: 8.00 - 17.30

So: 9.00 - 12.00

Wifi připojení zdarma